Vi besökte Lanta på tre veckors semester i februari/mars 2014 och bodde bl.a. en vecka på Southern Lanta Resort. Vi blev mycket fästa vid ön med den sköna och barnvänliga atmosfären. Vi hade hört positiva saker om Sanuk från goda vänner redan före, och vi gick och kikade lite på skolan under denna resa.

Väl hemma igen så väcktes tanken om att faktiskt kunna göra en long stay på ön så vi anmälde sonen Waldemar till skolan (åk 1)
för en kortare period på 4 veckor för kommande höst -14. Vi trivdes mycket bra på ön och med skolan så vi upprepade denna resa hösten -15 och hade återigen en toppenhärlig tid. Denna gång fick även vår yngsta son Valter gå på förskolan och det fungerade jättebra med superbra pedagoger. Vi var lite oroliga att han skulle vara för liten med sina nyss fyllda 3 år men det gick mer än bra och Valter hade det verkligen roligt. Waldemar (åk 2) hade en jättebra pedagog som var den bästa han har haft säger han! 2015 blev det 6 veckor på skolan/förskolan och vi trivs så bra så vi ökar på och har bokat upp 10 veckor för kommande höst 2016.

Sanuk är kanonbra med en varm och härlig atmosfär och vi längtar tillbaka! Barnen utvecklas jättemycket under dessa vistelser på skolan!

//Claes, Sofie, Waldemar och Valter