Skip to content

Sök lärarjobb

Läsåret 2024/2025

Du som är en äventyrslysten, utbildad och erfaren pedagog som vill jobba på Koh Lanta, i Huay Yang eller Hua Hin 2024/2025 är varmt välkommen att mejla ditt personliga brev samt CV till oss.
Vi tar emot ansökningar löpande men tar gärna emot dom så tidigt som möjligt under året inför det kommande läsåret. 

Om du känner att du är mogen att utmana dig själv i din roll som lärare eller förskollärare på en skola som vet ditt värde, men som samtidigt utmanar och ställer höga krav på dig, är du varmt välkommen att maila in din ansökan till ansokningar@svenskaskolanthailand.se

Arbeta som lärare hos oss: Vi söker behöriga förskollärare och grundskollärare F-9. 
Ett plus är om du har kompetens i språk (gärna spanska), Sv/So eller Ma/No och även om du har erfarenhet inom praktiska och estetiska ämnen.

Erfarenhet är viktigt för oss och vi vill därför att du har minst 5 års aktuell och adekvat yrkeserfarenhet. Att ha jobbat med åldersintegrerade elevgrupper är en fördel, har du specialpedagogik i din utbildning är detta ett plus. För långtidstjänst är det bra att ha egen praktisk erfarenhet från tematiska och ämnesintegrerade arbetssätt.

Arbeta som förskollärare hos oss: Vi söker behöriga förskollärare med minst 5 års erfarenhet som vill arbeta med barn från 3 upp till 6 år i vår förskola, förskoleklass och barnklubb. 

Anställningstiden varierar från del av läsår till helt läsår. Skriv i ämnesraden vilken tidsperiod du vill arbeta och om du har ett önskemål om en speciell ort. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!