Skip to content

Barnklubb

Många barn tycker det är roligt att träffa kompisar under sin Thailandsvistelse och då är vår uppskattade barnklubb ett utmärkt ställe för det! Här får man många nya vänner i barnanpassade lokaler med tillgång till leksaker, pyssel och erfaren pedagogiskt utbildad personal som är med i leken och den planerade verksamheten. Hos oss är det roligt att vara!

Barnklubben är för barn mellan 3 och 6 år som stannar 1 vecka eller mer. Vi har öppet alla vardagar mellan kl 8.30 och 11.30. Frukt ingår alla dagar.

För att säkerställa hög kvalité på barnklubben arbetar, precis som i förskolan, enbart utbildade och erfarna förskollärare som med sin gedigna kompetens kan stödja barnen i deras utveckling av trygghet, integritet, kreativitet, fantasi, motorik, tal-, språk- och skrivutveckling och mycket mycket mer.  Barngrupperna är också små då det är viktigt för oss att varje barn får mycket vuxentid och stöd i sin lek och utveckling.

Barnklubb och förskola har ett nära samarbete. All vår verksamhet utgår från barnets individuella behov, intressen och kompetenser.
Barnklubben har också, precis som förskolan, många pedagogiska inslag som t.ex. rim, ramsor, sagostund och bild. På barnklubben är vi också noga med att blanda fri lek med styrda aktiviteter både inne och ute. Minst en gång per vecka har vi rörelse, då jobbar vi med olika rörelsebanor, rörelselekar, gympapass (“Röris” med Friskis och Svettis) och olika massagesagor. Ibland går vi på utflykt till stranden, där har vi tillgång till världens största sandlåda. Förutom boll och strandleksaker utforskar vi djur- och naturlivet i havet och på land.

VARJE DAG

8:30 – 11:30 🙂

Upplev Thailand genom att dela upp
er vistelse mellan våra skolor!

Bilder från vår barnklubb