Skip to content

Upplev Thailand

Skapa möjlighet för dig och din familj att uppleva Thailand!

Thailand är ett fantastiskt och kontrastrikt land som förutom trevliga människor erbjuder sina besökare möjlighet att uppleva allt ifrån storstadens otroliga utbud av restauranger och affärer till den tropiska miljön med kritvita, milslånga och lugna sandstränderna kantade av kokosnötspalmer. Miljöer som man som nordbo annars endast ser i resebyråns katalog.

Som skolfamilj hos Sanuk- Svenska skolan Thailand vill vi ge er möjlighet att uppleva dessa olika perspektiv på er resa. Vi vill inte att man som familj ska behöva vara begränsad i sina möjligheter p.g.a. skolplikt.  En längre Thailandsvistelse kanske man bara kan få till en gång i livet och då vill vi att ni verkligen ska kunna uppleva Thailand utan att behöva ge avkall på en kvalitativ skolgång för era barn.

På Sanuk erbjuder vi dig och din familj en möjlighet att verkligen få ut det mesta av er resa genom att göra det möjligt för er att dela upp er tid och vistelse i Thailand mellan några eller alla våra skolor.

Varför inte dela upp en Thailandsvistelse på 8 veckor eller mer i två perioder?
Ni kan utnyttja möjligheten att t.ex. få uppleva det tropiskt vackra och lugna Huay Yang vilket är som taget direkt ur resebyråns katalog med sin orörda och otroligt långa strand i kombination med 4 veckor av lite mer shopping och puls i populära Hua Hin. Eller varför inte barnvänliga Koh Lanta, vi vill att valet och möjligheten ska vara ert.

Ni betalar naturligtvis samma pris som om ni hade stannat alla veckorna på en och samma plats, inga extra avgifter tillkommer. Har ni dessutom gått i någon av våra skolor tidigare får ni självklart nyttja återvändarrabatten på alla Sanuk – Svenska skolan Thailands skolor. Enda förbehållet vi har för en kombinerad vistelse är att din tid tillsammans med oss som vanligt är minst 4 veckor i respektive skola.

Läs gära mer om våra olika skolor och miljön de finns i:
Koh Lanta skolan
Huay Yang skolan
Hua Hin skolan

Läs vidare på sidan Vanliga frågor om Thailandsvistelsen där vi ger tips på kontakter i respektive ort/ö för att du enkelt ska kunna komma igång med boende och transfer i din planering med att sätta ihop just din familjs upplevelse i och av Thailand.