Close
Skip to content

Hua Hin Skolan

Vår skola i Hua Hin ligger lätt tillgänglig och fantastiskt placerad på strandsidan om Petckasem Road och väl utanför trafikerade områden.

Skolan har stora öppna ytor och ljusa lokaler med A/C för barnen att vistas och leka i. I den stora lummiga trädgården finns även en pool som inbjuder både till lek, svalka och gymnastiklektioner vilket är perfekt i Thailand. Den långa underbara stranden i Hua Hin kommer dessutom bjuda in till många nya och spännande upptäcktsfärder, gymnastiklektioner och studiebesök för våra skolbarn.

För att se hur en dag på Sanuk i Hua Hin kan se ut titta gärna in i albumet “En dag på skolan”. Du kan även se fler bilder från vår dagliga verksamhet under Bilder > Hua Hin.

LÄSÅRSTIDER 2021/2022

Målet var att vår skola i Hua Hin skulle öppna upp igen för höstterminen 2021 måndagen den 16 augusti. Pga fortsatt påverkan av corona och dess medföljande restriktioner har vi dock varit tvungna att låta skolan hålla stängt. Så snart pandemins påverkan upphört börjar vi naturligtvis planera och förbereda skolan för öppning igen. Vi uppdaterar hemsidan allt eftersom nya förutsättningar ges för att åter öppna upp verksamheten. Vi ser verkligen fram emot att få se både våra gamla skolfamiljer men också nya familjer som löpande hört av sig under året med ett visat intresse för vår skola.  

Lov och studiedagar

INFO OM HUA HIN

Hua Hin ligger ca 18 mil söder om Bangkok och är en av Thailands populäraste turistorter med en härligt genuin atmosfär. Här hittar du mer traditionell thailändsk karaktär än de flesta andra badorter i Thailand. Hua Hin är belägen på en udde med en vacker, ca 7 kilometer lång, sandstrand som sträcker sig söderut från de centrala delarna av staden.

Hua Hin är en av Thailands äldsta semesterorter och den allra förnämsta tack vare den kungliga närvaron och glansen. Så långt tillbaka som 20-talet har Thailands kungligheter och aristokrater spenderat sina semestrar här.

Vi skandinaver upptäckte tidigt orten och det senaste årtiondet har flera av oss nordbor valt att investera i lägenheter och villor för att kunna spendera hela eller delar av året i värmen. I Hua Hin finns det t.ex. både en svenskförening och en norskförening med lite drygt 1000 medlemmar sammanlagt.