Skip to content

Hua Hin Skolan

Vår skola i Hua Hin ligger fantastiskt placerad på strandsidan om huvudgatan (Petchkasem Road), lätt tillgänglig och i ett lugnt område och väl utanför trafikerade områden, men ändå nära Hua Hins stadskärna.

Skolan har stora öppna ytor och ljusa lokaler med aircondition för barnen att vistas och leka i. I den stora lummiga trädgården finns även en pool som inbjuder både till lek, svalka och gymnastiklektioner – vilket är perfekt i Thailand.

Hua Hin erbjuder många aktiviteter från stadsliv med Thailands sedvanliga marknader, massageinstitut och stora shoppingcenter till lugnet på de långa underbara stränderna, golfbanor i världsklass och trevliga sevärdheter. Det finns alltid något på gång och söker man lite grann finns det mesta att hitta. 

För att se hur en dag på Sanuk i Hua Hin kan se ut titta gärna in i albumet “En dag på skolan”. Du kan även se fler bilder från vår dagliga verksamhet under Bilder > Hua Hin.

LÄSÅRSTIDER 2023/2024

Höstterminen 2023 startar måndagen den 21 augusti och pågår t.om. fredagen den 22 december då skolan stänger för jullov. Vårterminen 2024 startar onsdagen den 10 januari och vi bedriver verksamhet t.om. fredagen den 31 maj med uppehåll för lov och studiedagar enligt nedan.

Lov och studiedagar

Höstlov v.44- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Jullov fr.om. måndagen den 25 december t.om. tisdagen den 9 januari (Barnklubb t.om. fredagen den 12 januari)

Sportlov v.9 (gäller förskolebarn och elever bokade 17 veckor eller mer). Alla andra går i skolan, förskolan och på barnklubben även v.9

Påsklov v.14- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Studiedag fredagen den 2 februari- Skola, förskola och barnklubb är stängda

2024/2025

Höstterminen 2024 startar måndagen den 19 augusti och pågår t.om. fredagen den 20 december då skolan stänger för jullov. Vårterminen 2025 startar onsdagen den 8 januari och vi bedriver verksamhet t.om. fredagen den 30 maj med uppehåll för lov och studiedagar enligt nedan.

Lov och studiedagar

Höstlov v.44- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Jullov fr.om. måndagen den 23 december t.om. tisdagen den 7 januari (Barnklubb t.om. fredagen den 10 januari)

Sportlov v.9 (gäller förskolebarn och elever bokade 17 veckor eller mer). Alla andra går i skolan, förskolan och på barnklubben även v.9

Påsklov v.16- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Studiedag fredagen den 31 januari- Skola, förskola och barnklubb är stängda

INFO OM HUA HIN

Hua Hin ligger ca 18 mil söder om Bangkok och är en av Thailands populäraste turistorter med en härligt genuin atmosfär. Här hittar du mer traditionell thailändsk karaktär än de flesta andra badorter i Thailand. Hua Hin är belägen på en udde med en vacker, ca 7 kilometer lång, sandstrand som sträcker sig söderut från de centrala delarna av staden.

Hua Hin är en av Thailands äldsta semesterorter och den allra förnämsta tack vare den kungliga närvaron och glansen. Så långt tillbaka som 20-talet har Thailands kungligheter och aristokrater spenderat sina semestrar här.

Vi skandinaver upptäckte tidigt orten och det senaste årtiondet har flera av oss nordbor valt att investera i lägenheter och villor för att kunna spendera hela eller delar av året i värmen. I Hua Hin finns det t.ex. både en svenskförening och en norskförening med lite drygt 1000 medlemmar sammanlagt.