Close
Skip to content

Hua Hin Skolan

Vår skola i Hua Hin ligger lätt tillgänglig och fantastiskt placerad på strandsidan om Petckasem Road och väl utanför trafikerade områden.

Skolan har stora öppna ytor och ljusa lokaler med A/C för barnen att vistas och leka i. I den stora lummiga trädgården finns även en pool som inbjuder både till lek, svalka och gymnastiklektioner vilket är perfekt i Thailand. Den långa underbara stranden i Hua Hin kommer dessutom bjuda in till många nya och spännande upptäcktsfärder, gymnastiklektioner och studiebesök för våra skolbarn.

För att se hur en dag på Sanuk i Hua Hin kan se ut titta gärna in i albumet “En dag på skolan”. Du kan även se fler bilder från vår dagliga verksamhet under Bilder > Hua Hin.

LÄSÅRSTIDER 2021/2022

Målet är att vår skola i Hua Hin ska kunna öppna upp höstterminen 2021 måndagen den 16 augusti och sen pågå t.om fredagen den 17 december då skolan stänger för jullov. Det som fortsatt påverkar våra möjligheter i Hua Hin är hur covid och dess restriktioner ev. fortsätter påverka oss under våren. Vårterminen 2022 startar onsdagen den 5 januari och vi bedriver verksamhet t.om fredagen den 27 maj med uppehåll för lov och studiedagar enligt nedan.

Lov och studiedagar

Höstlov v.44- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Jullov fr.om. måndagen den 20 december t.o.m. tisdagen den 4 januari (Barnklubb t.o.m fredagen den 7 januari)

Sportlov v.8 (gäller förskolebarn och elever bokade 17 veckor eller mer). Alla andra går i skolan, förskolan eller barnklubben även v.8

Påsklov v.15- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Studiedag fredagen den 4 februari- Skola, förskola och barnklubb är stängda

INFO OM HUA HIN

Hua Hin ligger ca 18 mil söder om Bangkok och är en av Thailands populäraste turistorter med en härligt genuin atmosfär. Här hittar du mer traditionell thailändsk karaktär än de flesta andra badorter i Thailand. Hua Hin är belägen på en udde med en vacker, ca 7 kilometer lång, sandstrand som sträcker sig söderut från de centrala delarna av staden.

Hua Hin är en av Thailands äldsta semesterorter och den allra förnämsta tack vare den kungliga närvaron och glansen. Så långt tillbaka som 20-talet har Thailands kungligheter och aristokrater spenderat sina semestrar här.

Vi skandinaver upptäckte tidigt orten och det senaste årtiondet har flera av oss nordbor valt att investera i lägenheter och villor för att kunna spendera hela eller delar av året i värmen. I Hua Hin finns det t.ex. både en svenskförening och en norskförening med lite drygt 1000 medlemmar sammanlagt.