Skip to content

Hua Hin Skolan

Vår skola i Hua Hin ligger fantastiskt placerad på strandsidan om huvudgatan (Petchkasem Road), lätt tillgänglig och i ett lugnt område och väl utanför trafikerade områden, men ändå nära Hua Hins stadskärna.

Skolan har stora öppna ytor och ljusa lokaler med aircondition för barnen att vistas och leka i. I den stora lummiga trädgården finns även en pool som inbjuder både till lek, svalka och gymnastiklektioner – vilket är perfekt i Thailand.

Hua Hin erbjuder många aktiviteter från stadsliv med Thailands sedvanliga marknader, massageinstitut och stora shoppingcenter till lugnet på de långa underbara stränderna, golfbanor i världsklass och trevliga sevärdheter. Det finns alltid något på gång och söker man lite grann finns det mesta att hitta. 

För att se hur en dag på Sanuk i Hua Hin kan se ut titta gärna in i albumet “En dag på skolan”. Du kan även se fler bilder från vår dagliga verksamhet under Bilder > Hua Hin.

LÄSÅRSTIDER 2022/2023

Nu anar vi slutet på effekterna av pandemin och dess restriktioner och planerar och förbereder oss därför för att äntligen återöppna skolan i Hua Hin under det kommande läsåret. 
Öppningsdatumet är satt till vårterminens start vilket blir onsdagen den 11:e januari 2023 och vi bedriver verksamhet t.om fredagen den 2:a juni med uppehåll för lov och studiedagar enligt nedan.

Vi ser verkligen fram emot att få se både våra gamla skolfamiljer men också nya familjer som löpande hört av sig under året med ett visat intresse för vår skola.  

Lov och studiedagar

Sportlov v.9  (gäller förskolebarn eller elever bokade 17 veckor eller mer). Alla andra går i skolan, förskolan eller på barnklubben eller skola även v.9.

Påsklov v.15- Skola, förskola och barnklubb är stängda

Studiedag fredagen den 3:e februari- Skola, förskola och barnklubb är stängda  

LÄSÅRSTIDER 2023/2024

Höstterminen 2023 startar måndagen den 21 augusti och pågår t.om. fredagen den 22 december då skolan stänger för jullov. Vårterminen 2024 startar onsdagen den 10 januari och vi bedriver verksamhet t.om. fredagen den 31 maj med uppehåll för lov och studiedagar enligt nedan.

Lov och studiedagar

Höstlov v.44- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Jullov fr.om. måndagen den 25 december t.om. tisdagen den 9 januari (Barnklubb t.om. fredagen den 12 januari)

Sportlov v.9 (gäller förskolebarn och elever bokade 17 veckor eller mer). Alla andra går i skolan, förskolan och på barnklubben även v.9

Påsklov v.14- Skola, förskola och barnklubb är stängd

Studiedag fredagen den 2 februari- Skola, förskola och barnklubb är stängda

INFO OM HUA HIN

Hua Hin ligger ca 18 mil söder om Bangkok och är en av Thailands populäraste turistorter med en härligt genuin atmosfär. Här hittar du mer traditionell thailändsk karaktär än de flesta andra badorter i Thailand. Hua Hin är belägen på en udde med en vacker, ca 7 kilometer lång, sandstrand som sträcker sig söderut från de centrala delarna av staden.

Hua Hin är en av Thailands äldsta semesterorter och den allra förnämsta tack vare den kungliga närvaron och glansen. Så långt tillbaka som 20-talet har Thailands kungligheter och aristokrater spenderat sina semestrar här.

Vi skandinaver upptäckte tidigt orten och det senaste årtiondet har flera av oss nordbor valt att investera i lägenheter och villor för att kunna spendera hela eller delar av året i värmen. I Hua Hin finns det t.ex. både en svenskförening och en norskförening med lite drygt 1000 medlemmar sammanlagt.