Skip to content

Hitta Huay Yang Skolan

Vår skola i det tropiskt vackra och lugna Huay Yang etablerades redan januari 2011 och vi har sedan dess fått möjligheten att träffa och lära känna ett stadigt ökande antal familjer som väljer att komma till orten och oss på Sanuk.

Efter att skolan växt i takt med att fler och fler turister upptäckt det här underbara kustsamhället har vi också regelbundet behövt utöka våra skollokaler genom åren. Mot slutet av 2019 bestämde vi oss dock för att försöka få ett helt nytt skolhus byggt enkom för oss på orten. I ett nära och positivt samarbete med Coconut-området som är ett av de många villaområden som finns på orten, stod så vårt helt nya skolhus klart att invigas hösten 2020.

Vårt skolhus består av luftiga och ljusa AC tempererade klassrum med fokus på mycket ljusinsläpp från stora fönster. Ytorna utanför skolhuset som våra elever har tillgång till är stora och här spelas fotboll, badminton eller basket flitigt på rasterna om man inte vill sitta i skuggan av vår stora terrass och spela spel eller kort med sina kompisar. Skolan har också tillgång till en väldigt fin nybyggd pool och den nyttjar vi naturligtvis med eleverna så mycket vi kan för att svalka oss efter gymnastiken eller på en rast en varm dag.

Till den milslånga och nästan helt orörda stranden har vi bara en kort promenad som blir att fungera väldigt bra som uppvärmning vid de tillfällen våra elever går dit för sin gymnastiklektion.

Visa Sanuk- Svenska skolan Thailand i Huay Yang på en större karta. Zooma i kartan för att få den mer detaljerad.

Adress:
Sanuk – Svenska skolan Thailand Huay Yang
118/44 Moo 7
Huay Yang
Thap Sakae
Prachuab Kiri Khan 77130
Thailand