Skip to content

Hitta Huay Yang Skolan

Vår skola i det tropiskt vackra och lugna Huay Yang etablerades januari 2011 och vi har sedan dess fått möjligheten att träffa och lära känna ett stadigt ökande antal familjer som väljer att komma till oss på Sanuk. För säsongen 13/14 kommer vi för att kunna möta upp det fortsatt växande intresset både för oss men också för Huay Yang området generellt flytta till nya större lokaler.

De nya lokalerna består av tre fina nybyggda villor som ligger några få meter från varandra i vårt alldeles egna inhägnade område med flera tusen kvadratmeter tomtmark. Tack vare dessa lokaler kommer vi på ett väldigt bra sätt kunna dela upp skola och förskola genom att ge barnen varsitt hus. För att se bilder på skolan titta gärna in under fiken Bilder > Huay Yang.

Förutom de otroligt stora ytorna som kommer bjuda in till mycket lek och skoj kommer vi även bygga en stor pool på området. Poolen som beräknas bli ca 8x10m planeras stå klar för ett första dopp direkt efter jullovet. Poolen tror vi kommer bli ett uppskattat inslag både för svalka men också för roliga gymnastiklektioner tillsammans med skolbarnen.

Visa Sanuk- Svenska skolan Thailand i Huay Yang på en större karta. Zooma i kartan för att få den mer detaljerad.

Skolskjuts
För de familjer som vill kan vi arrangera med skolskjuts till ett självkostnadspris. Priset kan då komma att variera beroende på antalet barn som vill utnyttja möjligheten. Anmälan gör ni genom att skicka ett mail till: skolkoordinator@svenskaskolanthailand.se där ni talar om vilka veckor ni önskar skolskjuts samt var ni bor.

Adress:
Sanuk – Svenska skolan Thailand Huay Yang
121/1 Moo 7
Huay Yang
Thap Sakae
Prachuab Kiri Khan 77130
Thailand

Huay Yang Skolan