Skip to content

Hitta Koh Lanta Skolan

Vår skola på Koh Lanta ligger mitt emellan det populära villaområdet Southern Lanta Residence och resorten Southern Lanta. Skolbyggnaden ligger i anslutning till en av resortens pooler som vi använder flitigt på förmiddagar och även när havets vågor inte inbjuder till bad.

Skolgården är väl tilltagen för att barnen ska få tillgång till en yta naturlig för lek och rörelse. Gården har bl.a en king ruta, bandyplan, basketkorg och ett pingisbord utöver en stor sandlåda i skuggan av vår bambu sala tillsammans med trehjulingar för de minsta.

Skolans läge har kommit att bli väldigt uppskattat på ön tack vare närheten till strand och hav och samtidigt långt från trafiken på öns huvudväg. Till den väldigt populära och barnvänliga stranden Klong Dao är det dessutom endast ett stenkast.

Allt detta tillsammans med vårt medvetna arbete med skolans värderingar, kvalité, personlig utveckling och gemenskap ledde under 2012 till att det kvalitetsmedvetna bolaget Apollo valde Sanuk- Svenska skolan Thailand när de ville etablera ett samarbete med en skola i Thailand. Det ser vi som ytterligare ett kvitto på att vi valde rätt inriktning på vår verksamhet redan vid etableringen 2004.

Sväng av öns huvudväg vid den stora örnstatyn invid banken och kör i riktning rakt mot stranden, det är skyltat Southern Lanta Resort. Håll vänster i T-korset och efter det andra vägguppet är du framme.

Visa Sanuk- Svenska skolan Thailand på Koh Lanta på en större karta. Zooma i kartan för att få den mer detaljerad.

Adress:
Sanuk – Svenska skolan Thailand Koh Lanta
105/4 Moo 3
Saladan
Koh Lanta
Krabi 81150
Thailand