Skip to content

Fritidsklubb

Vid skolan på Koh Lanta.

Många barn i skolåldern tycker att det är roligt att vara aktiva och träffa kompisar under sin Thailandsvistelse och då är vår efterlängtade fritidsklubb efter skoltid ett utmärkt ställe för det!

Fritidsklubben är för alla barn mellan 6 och 12 år som stannar 1 vecka eller mer. Vi har öppet måndagar till torsdagar mellan kl. 14.00 och 16.30 med start vecka 3 vårterminen 2024 (bokas veckovis). Frukt och vatten ingår alla dagar och alla fritidsklubbsbarn får en fin t-shirt.

Här får man många nya vänner i barnanpassad utemiljö med tillgång till bland annat pingisbord, bollplan för spontanidrott t ex innebandy (ute), fotboll, volleyboll, basket och badminton, ytor och musik för dans och gymnastik, skapande och kreativt pyssel, sällskapsspel och musikinstrument i form av ukulele och enklare klaviatur.

På fritidsklubben har vi även thailändsk personal på plats som delaktiga i aktiviteterna för att på så vis också kunna erbjuda möjligheten för alla som önskar ta närmare del av thailändsk kultur, språk, lek och sport

För att säkerställa trygghet och säkerhet får barnen inte lämna skolgården och ska skrivas ut varje dag av en vårdnadshavare. Skolans ordinarie rektor ansvarar för fritidsklubben och är tillgänglig under hela verksamhetstiden.

Precis som i alla andra verksamheter inom SANUK omfattas fritidsklubbens barn, föräldrar och personal av våra kärnvärden gemenskap, kvalitet och personlig utveckling och alla bemöter varandra utifrån värdegrunden RAR, som står för Respekt för andra, Ansvar för sina handlingar och Respekt för sig själv.

Hos oss är det roligt att vara!