Skip to content

Vecka 49 – Huay yang

Veckobrev Huay Yang v 49

Denna vecka har gått fort. Vi startade veckan med ett besök på Dog Rescue Center. Där togs vi emot av Göran, Warin, Deborah och Morten som alla bidrog till att vi fick en spännande och lärorik upplevelse. Trots idoga försök att få köpa hund från vissa elever så åkte vi tillbaka till skolan utan hundar. Se bilder på hemsidan.

Kungens födelsedag infaller måndagen den 5 december och som enda öppna skola här i Huay Yang så uppmärksammade vi detta genom att föreviga oss framför hans porträtt vid infarten till Nishaville.

I övrigt så har verksamheten fortgått i bekanta fotspår. Gruppen har varit intakt och vi upphör aldrig att förundras över deras fantastiska förmåga att umgås med varandra över åldersgränserna.

I onsdags blev det sång på engelsk tillsammans med Mme Kathrin. Hennes entusiasm smittade av sig på barn och personal och vi ser fram emot att få träffa henne igen nästa onsdag.

Vi har tränat på färger: röd, ljusblå, grön, gul och svart. Kolla gärna med era barn vad de kommer ihåg.

Torsdagen skulle egentligen bjuda på idrott. De äldre eleverna skulle få prova på golf och de yngre skulle ha idrott på stranden. Tyvärr satte vädergudarna stopp för våra planer.  Blixtar och dunder gjorde att dagen fick ett annorlunda upplägg än vad vi egentligen hade tänkt. 

 Veckans absoluta höjdare! Vi såg delfiner ute till havs precis utanför skolans veranda! MAGISKT!

Inför nästa vecka:

  • Två nya barn ansluter till truppen.

 

  • Skolavslutning på torsdag enligt följande:

¤ start 10.00

¤ storsamling och diverse aktiviteter

¤ gemenensam lunch och fika till en kostnad av 200 bath per vuxen. Allt överskott går till Dog Rescue Center.  Eleverna kommer också att sälja diverse hantverk, så ta med lite pengar till det också.

¤ Underhållning till kaffet.

¤ ungefärlig sluttid: 13.30

Anneli och Kirsi