Skip to content

Veckobrev v. 42 Kamala

Veckobrev v. 42 Kamala

Hej

En spännande, rolig och händelserik vecka börjar närma sig sitt slut och vi blickar framåt mot vecka 42. 

F-9

På fredagen förra veckan fick vi såklart lov att fira att det var kanelbullens dag. Fantastiskt att man kan hitta goda kanelbullar på Svenska bageriet här i Kamala. Vi jobbade också med Thailand och lärde oss lite mer om Thailands geografi. 

I tisdags hade vi thaitema djungel och var uppdelade i två olika grupper. En grupp som gjorde en kortare vandring i närheten av Bang Wan Waterfall och en som gjorde en lite och längre vandring med ungefär 200 höjdmeters stigning. Den längre hade med sig guiden Jonny och det bjöds på en fantastisk utsikt över Kamala när vi närmade oss toppen. Vi fick vandra genom olika naturtyper där det bland annat bjöds på djungel och olika typer av plantager.

På torsdagens storsamling spelade vi Jeopardy och testade kunskaperna om Thailand. 

Vi var två lag och det var föräldrar mot barn och jag slutar nog inte imponeras av hur snabbt de lär sig fakta och nya ord. På torsdagen hade vi också besök av en förälder som höll i ett X-fit-pass på idrotten. Vi hade också fått låna utrustning från Kamala X-fit vilket gjorde det ändå lite roligare. 

Bilder från veckan hittar ni här.

 

Nästa vecka(V.42)

På måndag hälsar vi två nya elever välkomna.

Idrott

Idrott tisdag: Samling 8.30 vid tsunamiparken då vi ska ha friidrott på stranden. Karta till samlingen.

Idrott torsdag: På torsdagens idrott kommer vi att avsluta på stranden. Vi ska köra olika lekar och övningar på stranden. Det kan hända att vi kommer bli blöta. Eleverna ska då hämtas vid tsunamiparken vid 14.00.

Kom ihåg idrottsskor, vatten, ombyte och handduk till idrottslektionerna.

Thaitema

Trevlig helg önskar personalen på Sanuk!