Skip to content

Veckobrev 22 – Koh Lanta

Veckobrev 22 – Koh Lanta

Sista veckan har gått i en rasande fart och nu är det dags att stänga och låsa Sanuk för det här läsåret.
Avslutningsveckan har innehållit allt från hårt arbete med de sista skoluppgifterna och städning, till brännboll, avslutningsceremoni och poolparty.

I torsdags när vi hade vi vår avslutningsdag hade vi tur, det var soligt och fint som det ska på en skolavslutning. Tidigare i veckan har det bara varit oväder med regn och åska varje dag.
Vi hade en skolavslutning i svensk anda, trots att nästan hälften av eleverna som går på skolan nu är från Norge. Vi hade en ceremoni i salan där vi sjöng sanuksången och ”Idas sommarvisa”, en av pedagogerna höll ett sommartal och så var det ett bejublat poijuppträdande av pedagogerna. När ingen av eleverna ville uppträda med sina poijor fanns ingen annan utväg än att pedagogerna fick stå för den delen, för ingen ceremoni på Sanuk utan poijor! Vi avslutade vår lilla stund med att traditionsenligt sjunga ”Den blomstertid nu kommer”, sedan bjöds det på fika med det svenskaste av allt svenskt, nämligen kanelbullar.
Dagen och hela läsåret avslutades med ett härligt poolparty med lek, bus, musik och godisregn!

 

Tack alla fantastiska elever och föräldrar för ett underbart läsår på Sanuk och Lanta, utan er skulle vi inte vara det vi är! Vi gör som vi brukar, vi säger inte hej då utan pop kan mai för den 24 augusti slår Sanuk upp portarna igen för ännu ett spännande läsår!