Veckobrev 51 – Koh Lanta

Nu har en händelserik vecka och termin tagit slut på Sanuk. Det har varit stenhårt jobb in i det sista för elever och personal! Imponerarane insatser av alla.
Tisdagens temautflykt gick till en gummiträdsplantage där eleverna fick veta mer om hur man utvinner gummi ur träden och hur gummit sedan behandlas. Förskolan var också på utflykt denna vecka. Barn och pedagoger besökte ett av öns buddhistiska tempel. Där fick barnen lämna gåvor till munkarna och möjlighet att ställa alla sina kloka frågor.

Hela veckan har det tränats på sång, dans, diktuppläsning, pojning och replikläsning. Eleverna har också hunnit sopa fint på skolgården, vässa pennor, röja i sina lådor och skura för att kunna lämna allt inför ett två veckor långt jullov och sedan kunna komma tillbaka till en iordningställd ”arbetsplats”. Bra jobbat alla, ni är fantastiska!

Torsdagens kvällsavslutning var välbesökt. Hela salan var full med folk. Eleverna stod uppställda i rader när våra förskolebarn kom intrippande som tomtenissar.
Två modiga elever ledde kvällens program på ett ypperligt sätt. Vi bjöds på underbar sång, härliga dikter, dans och en och annan tillbakablick på en fantastisk termin.

Vi ställde sedan upp oss i fackeltåg och till sång och rytminstrument tågade vi i samlad trupp ner över stranden. På stranden bjöds det på mer sång, fireshow och dans av våra modiga elever. Vi vill härmed passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Händelserikt 2013!

Nu tar vi jullov tills skolan öppnar igen måndag den 7 januari klockan 8.30.
Glöm inte att kika in under Bilder > Koh Lanta > Album 2012/2013 på alla härliga bilder från vår verksamhet.

God Jul och Gott Nytt år!
Väl mött vecka 2 igen!

Hälsningar Personalen på Sanuk