Skip to content

Veckobrev v. 9 – Huay Yang

Det har varit sportlov hemma i Sverige men här flyter skolarbetet på som vanligt. Det övas klockan och det är hårdträning inför nationella prov. De äldre arbetar med allt ifrån Sveriges landskap till programmering.

Den här veckan har det varit favorit i repris på idrottslektionerna.Det var 36-leken med olika uppdrag och friidrottsgrenar som stöta kokosnöt, spjutkastning med bambustav och jämfotahopp. Temperaturen har höjts ytterligare den här veckan så badet och simningen efter idrotten var extra efterlängtat.

På samlingarna har vi repeterat thai, veckodagar, frukter, siffror och eleverna är superduktiga. Vi har också arbetat med Thailands nationaldjur elefanten. På torsdagens storsamling lekte vi tillsammans. Det var hela havet stormar vilket var uppskattat av både elever och föräldrar.

På rasterna har det varit mycket byggande med kaplastavar, rockringarna har kommit till användning igen och poijor är ju alltid kul! Med andra ord full aktivitet.

Det har varit fullt fokus på att färdigställa thaiböcker och arbetsuppgifter då många slutar hos oss nu. Flera elever har blivit avtackade denna vecka. Vi tackar för den tid som varit.

Pop Kan Mai!