Skip to content

Veckobrev v. 12 – Huay Yang

Färre och färre elever i klassrummen men full fart trots det. Vår tid i Huay Yang börjar lida mot sitt slut så nu försöker vi knyta ihop säcken på alla fronter. 

Under storsamlingen fick eleverna möjlighet att skina då det var deras tur att visa sina vårdnadshavare hur man genomför en vacker batik. Direkt efter storsamlingen åkte vi till vårt lokala muay thai-gym där eleverna fick lära sig grunderna i Thailands nationalsport. Stort tack till Mr Noi och vår egen elev som ställde upp och hjälpte eleverna.

Förutom muay thai har veckans idrott genomförts vid poolen och då först ett träningspass i calisthenics och sedan dyk i poolen.

Som thaitema har vi jobbat med Thailands största exportprodukt, riset. Vi har klämt och känt på en risplanta och prövat att skala. Det var inte det lättaste kan vi meddela. Eleverna har sedan fördjupat sina kunskaper i ämnet. Utöver det har vi repeterat thaispråk och i klassrummen har vi jobbat stenhårt med kärnämnena och följt allas hemskolors planering till punkt och pricka. 

Nu tar vi en välförtjänt helg och blickar fram mot avslutningsveckan. 

Pop kan mai!