En vecka i högt tempo i klassrummen och hög utetemperatur är till ända. Värmen är påtaglig utomhus och i klassrummen glöder pennorna. 

Under veckans storsamling fick eleverna och vårdnadshavarna tävla i en kahoot som två elever gjort och genomförde med bravur. Kahooten innehöll frågor inom bland annat  geografi, samhällskunskap, historia och thailändska. Dessutom blev vi bjudna på tårta av en av vårdnadshavarna som precis fyllt 40. Mums!

Under veckans två idrottspass stod samarbete på schemat. Det var blandade åldrar i grupperna och uppdragen var allt från att man skulle tillsammans hoppa 100 hopp till att skriva SANUK i gräset med föremål man kunde hitta på skolgården. Det är så kul att se hur de äldre tar ansvar för de yngre och att de yngre tar egna steg hela tiden. Det är så vi vill ha det. 

I klassrummen har samtliga skolämnen berörts men vi har också fördjupat oss i Thailands nationaldjur – elefanten. Tänka sig att den kan väga lika mycket som tre personbilar!

Vi har också skapat den här veckan. Vi skapade en fisk på fiskespö med hjälp av palmblad (se bildgalleriet för mars månad så ser ni vad vi menar). Det var trixigt och svårt men alla elever fick med sig varsin fisk hem.

Utöver detta så har vi på rasterna spelat pickleball, fotboll, byggt med plus plus och mycket mycket mer. 

Denna fredag har vi tackat av två elever som vi vinkar av till Sverige nu.

Nu tar vi en välförtjänt helg och laddar inför slutspurten.

Pop kan mai!