Skip to content

Veckobrev 13 – Huay Yang

Veckobrev 13 – Huay Yang

En hel säsong har swishat förbi och sista veckan är nu pasé.
Vi har haft en härlig vecka fylld med bland annat massage, kortspelslek och danslek på rasterna, och en skön promenad ner till stranden.

På stranden tränade vi friidrott. Vi sprang 60 meter, kastade en kokosnöt så långt vi kunde och avslutade med längdhopp. Några av barnen svalkade sig i havets vågor innan fruktstunden. Tillsammans promenerade vi tillbaka till skolan. Tänk så bra vi haft det!

På storsamlingen avtackade vi alla barnen. Därefter fick barnen visa föräldrarna sina nya favoritlekar: Robot och slajm och kortspelsleken. Sen fikade vi tillsammans,både stora och små. Fredagen avslutade vi säsongen med lekar och bad tillsammans, och glass fick vi också!

Barnklubb/förskoleklass

Vi har haft “våffelstuga” där de andra eleverna fick köpa sig en våffla. Matematiska begrepp som dl, msk och tsk arbetade vi med när vi gjorde smeten och när de köpte sylt och grädde till våfflan av oss. När vi tog betalt fick vi även använda oss av huvudräkning. Ni kan tro att vår mattelektion var uppskattad av de andra eleverna.

Förskoleklassen har även gnuggat geniknölarna när vi läst mattesagor.

Åk 1-5

Här har vi gjort allt från nationella prov till skrivit fakta om olika världsdelar.
Vi lärt oss om medelvärdet, median och typvärde. Vi har tränat multiplikation och division. Dagböckerna har avrundats och avslutats inför stängning av skolan.

Tack för en fantastisk säsong och hoppas att vi ses igen!

Vänliga hälsningar Personalen på Sanuk