Skip to content

Veckobrev 51 – Hua Hin

Veckobrev 51 – Hua Hin

 

Först vill vi pedagoger tacka för ett fantastiskt luciatåg i lördags! Barnen fick så mycket beröm och vi är så stolta!

Vilken vecka! Den började med att skolbarnen var på Hua Hin Horse club där de fick rida på både vattenbuffel och häst. Ett uppskattat besök av både vana och mindre vana ryttare. Vidare har vi haft dans och rörelse i takt till musik som tema på veckans idrottslektioner. Även det mycket uppskattat av eleverna.

Två eftermiddagar har vi julpysslat tillsammans. Det har tillverkats tomtar, snögubbar, pepparkaksgubbar, änglar, julgranar, julkort m.m.

Skolbarnen har diskuterat barnkonventionen och barns rättigheter. Vi har fått se bilder från en skola i en by i norra Thailand. Intressant koppling till barns rättigheter och vilka olika förutsättningar man har beroende på var i världen man är född.

Höjdpunkten var naturligtvis dagens julavslutning. Alla barn från förskolan och uppåt redovisade något arbete som de hade valt ut och var nöjda med. Vilken härlig blandning av redovisningar! Det var berättelser både på svenska och engelska, faktatexter om yoga, kristendom och forntiden, filmer om vänskap & kärlek, powerpoint om Thailand och experiment. Underbart att se alla modiga barn stå inför både föräldrar och kamrater. Sen dansade vi förstås runt granen och fikade.

 

Vi vill önska alla barn och föräldrar en riktigt

God Jul och Gott Nytt År

Pedagogerna på Sanuk