Visningar

Koh Lanta

Är du nyfiken på hur vi ser ut och fungerar? Vi har visningar och information om hela vår verksamhet varje onsdag med start klockan 9:00. För att visningarna ska bli bra både för dig och för den pågående verksamheten ber vi dig att i förväg maila till rektor på johannes.hall@svenskaskolanthailand.se alternativt att du talar om för personalen på plats att du vill komma.

Huay Yang & Hua Hin

Är du nyfiken på hur vi ser ut och fungerar? Vi har visningar av hela vår verksamhet varje onsdag då vi gärna tar med dig på en rundtur. Visningen i Hua Hin börjar kl 9:00 och i Huay Yang börjar den kl 14:00. För att visningarna ska bli bra både för dig och för den pågående verksamheten ber vi dig att maila in ditt intresse till vår rektor på monica.fernqvist@svenskaskolanthailand.se alternativt att du talar om för personalen på plats att du vill komma.

Phuket

Är du nyfiken på hur vi ser ut och fungerar? Vi har visningar av hela vår verksamhet varje onsdag då vi gärna tar med dig på en rundtur. Visningen börjar kl 9:00 och för att visningarna ska bli bra både för dig och för den pågående verksamheten ber vi dig att maila in ditt intresse till vår rektor på petra.addenback@svenskaskolanthailand.se alternativt att du talar om för personalen på plats att du vill komma.