Sigrid och Harald gick på Sanuk i Hua Hin vårterminen 2017 i 4:an och 5:an. Vi är väldigt nöjda med skolans insats till att göra familjens vistelse i Thailand till en positiv upplevelse och rekommenderar skolan varmt.

Vi är mycket nöjda med hur skolan samlade hela familjen för en bra introduktion om hur det fungerar i Thailand och sedan hur de fortsatte att bjuda in oss och övriga familjer på torsdagar för att se uppvisningar av vad barnen lärt sig och för att öka den sociala gemenskapen mellan föräldrar och syskon.

Barnen har varit nöjda med sina lärare och vi med lärandet. Sigrid sa efter några månader att hon lärt sig älska böcker och var mycket nöjd med skolans bibliotek. Både Harald och Sigrid har gjort dubbelt så mycket av sina engelska böcker jämfört med sina klasskompisar hemma i Sverige och fått ett bra studielugn i den lilla klassen på Sanuk.

Barnen älskade skolmaten och fruktstunderna och gläds åt alla nya vänner, som de kommer fortsätta ha kontakt med på sociala medier.

På Sanuk möttes elever från Norrland till Skåne och även barn som talar japanska och engelska och det var en spännande mix av elever VT- 2017.
Stort tack!