Vi hade möjlighet att ta med familjen på en drömresa till Thailand under föräldraledigheten med vårt minsta barn och vi tillbringade 4 underbara månader tillsammans i värmen. En stor anledning till att resan blev så lyckad var att våra döttrar Iben och Edith (5 och 9 år gamla) hade Sanuk.

Vi var i Huay Yang från terminsstarten i november och fram tills slutet av februari och kan verkligen varmt rekommendera Sanuk.

Vi upplevde hela tiden skolan som en trygg plats där barnen trivdes och kontinuerligt fick nya kompisar samtidigt som de lärde sig massor och utvecklade nya förmågor.

Det var fantastiskt att se hur både Edith och Iben växte under vår vistelse.

Alla i personalen var dessutom verkligen superengagerade i både barn och undervisning och eftersom barngrupperna var små och överskådliga så upplevde vi också att våra döttrar kom väldigt nära ”sina” lärare samtidigt som veckans storsamlingar säkerställde att både barnen och vi föräldrar fick möjlighet att lära känna alla på skolan.

Vi träffade massor av ”återvändare” till Huay Yang och Sanuk under resan. När man väl har varit där vill man bara tillbaka och vi drömmer också redan om vårt nästa besök.

Sten, Iben, Edith, Malin & Jonas