Vi njöt av varje skoltimme i Kamala. Kände oss varmt välkomna – det var som att börja om på dagis igen, trots att vår son gick i åk 7. Kontakten med lärarna och rektor – GRYM!! Såå positiv stämning och vi föräldrar bildade egen trevlig grupp med träning, sol, bad och mysiga middagar.

Lärarna hemma var jättenöjda med Isacs skolarbete i Thailand och de sa även – Han mår så bra efter denna resa, han har växt och blivit så klok på många olika saker i livet.

Vår son älskade att gå till skolan varje dag. Han som brukar känna efter om han inte hade vrickat lilltån för att få stanna hemma.

Vi stannade sex veckor och två veckor var han ” fri” från skolan. De veckorna var de tradiga veckorna enligt Isac. Så galet förvånande det var för oss föräldrar. Det roliga är att hans iver att gå till skolan har hållit i sig. Han har nu redan i åk 7 flera A att se fram emot i sitt betyg.

Isac har även diabetes typ 1 (insulinbehandlad diabetes) och lärarna gjorde att vi kände oss helt trygg att lämna honom där. I Sverige har vi svårt att få barnvakt några timmar en kväll ens..

Vi föräldrar kunde njuta av massor med egentid på dagarna med trygg vetskap om att Isac fick det bästa på skoltiden.

Vill ni investera i er familj så gör detta. Vi ångrar det inte en sekund.

Anette, Per och Isac Magnusson