Våra barn tycker att Sanuk i Hua Hin är den bästa skolan de gått på. De har känt sig trygga och haft väldigt mycket kul. De har fått lära känna många nya kompisar från olika ställen i Sverige, Norge och Thailand. Detta har verkligen berikat dem. De har vuxit väldigt mycket av att umgås med barn i alla olika åldrar som man gör på Sanuk. Att en 15 åring leker med en 7 åring är inget konstigt längre. Många gemensamma samlingar och lektioner har bidragit till detta, och till den fina gemenskapen på skolan.

Klasserna i skolan är väldigt små vilket bidrar till en bra lärandemiljö även för den mest omotiverade eleven. Och pedagogerna har varit fantastiska! Engagerade, tillgängliga och kompetenta. Alltid villiga att lyssna på barnens önskemål och bekymmer. Barnen har känt sig sedda som individer. De har också lärt sig att lägga upp en plan för vilket arbete som ska göras under veckan och sedan genomföra det.

Vi rekommenderar verkligen att våga prova att bo utomlands! Det är otroligt roligt, spännande och utvecklande för alla i familjen. Man behöver inte oroa sig för skolan, det kommer att gå utan problem!