Nadine, Viktor och Oskar har haft ett underbart år på Sanuk i Hua Hin!

Det finns en positiv anda på skolan som snabbt sprider sig bland pedagoger, elever och föräldrar. Pedagogerna är kompetenta, engagerade, effektiva med en mycket positiv inställning till undervisandet av alla små nyfikna själar. Skolan följer den svenska läroplanen med klasser som består av max tolv elever med blandade åldrar. Till skillnad från hårt styrda engelska skolor, erbjuder Sanuk sann individualiserad undervisning där eleverna själva lägger upp studieuppgifter baserat på egen förmåga och ambition. Detta gynnar samtliga elever då alla kan jobba effektivt i sin egen takt. Skolan arrangerar även torsdagsfika där föräldrarna kan följa elevernas framsteg samt lära känna andra familjer.

Barnen stortrivs! Nadine, som går i tvåan, är så nöjd med skolan att hon vill fortsätta på Sanuk tills hon går ut nian! Viktor, som går i ettan, har lärt känna många schyssta kompisar både här i Hua Hin och de som återvänt till Sverige. Lille Oskar stortrivs i förskolan med dess fantastiska pedagoger, trevliga kompisar och roliga aktiviteter.

Hua Hin som stad erbjuder en bra kombination mellan en medelstor stad och en avslappnad semesterort. Här finns det mesta man behöver med många aktiviteter för både barn och vuxna. Livstakten är underbar… lång bort från kallt väder, stress och andra otrevligheter. Dessutom är det bara 18 mil till världsstaden Bangkok.

Vi är över förväntan nöjda med hur alla tre barnen har utvecklats under detta år och ser framemot många år till på Sanuk i Hua Hin.

Ett stort tack till ALLA på Sanuk för ett mycket trevligt år!