Det var med fjärilar i magen som vi bestämde oss för att vistas utomlands i 3 månader. Thailand var ett självklart val just då. Sol och värme fanns och efter vad vi hört en bra svensk skola.

Vi hade varit i Hua Hin i några dagar för ett antal år sedan, så vi bestämde oss för det. Ett val som vi är otroligt glada över. Här finns det mycket mer än bara sol och bad. Redan första dagen på Sanuk kände vi som familj att detta skulle bli en mycket bra tid.

Vår dotter Linnea som gick i årskurs 5 trivdes från första stund med skolan, lärarna och klasskompisarna. Hon fick lära sig att ta ansvar över det material som hon hade med sig från skolan hemma. Varje måndag gjorde hon sin egen veckoplanering tillsammans med sin lärare och följde den galant. Vi som föräldrar såg fram mot torsdagarna då det var storsamling. Föräldrar och syskon var med under morgonen och stannade kvar på fika, vilket gjorde att vi lärde känna en massa trevliga föräldrar som vi kommer att ha kontakt med hemma också.

Barnen hade olika thaiteman och fick lära sig mycket om landet, både lite thailändska, om kulturen och religionen vilket vi tycker var jättebra. Vi hade skype kontakt med klassen i Sverige varannan vecka, vilket var bra så att det inte skulle bli konstigt när hon kom hem. Linnea växte som människa och fick med sig både nya erfarenheter och många fina nya vänner i bagaget hem. Vi är otroligt stolta över henne, hon har gjort ett enormt jobb. Linnea skulle vilja att alla hennes kompisar fick uppleva Sanuk, ett mycket bra betyg.

Detta var en fantastisk tid för oss som vi inte vill ha ogjord. Vi hoppas att vi får möjligheten att gör om detta igen.
Vi tackar rektor Monica, alla fantastiska lärare och elever, ingen nämnd ingen glömd.