Att ta beslutet att investera i familjen är det bästa vi gjort! Från början planerade vi att tillbringa tre månader i Huay Yang men vid närmare efterforskning insåg vi att det kanske kunde bli lite för lugnt för vår aktiva familj. På inrådan från skolkoordinator Monica, tog vi beslutet att tillbringa halva tiden i Hua Hin och halva i Huay Yang. Det blev en verklig fullträff! De sex första veckorna i Thailand bodde vi i aktiva Hua Hin, där det stod thaiboxning, tennis och många fler aktiviteter på schemat efter skolan. För vår aktiva familj passade det jättebra.

Våra killar trivdes verkligen på skolan, som var ganska liten och mysig, med fantastiska pedagoger. De fick snabbt nya kompisar och gjorde framsteg både socialt och kunskapsmässigt. Det var med blandade känslor vi lämnade Hua Hin efter några intensiva och roliga veckor för att landa i paradiset Huay Yang.

Där kommer man nära lokalbefolkningen och den otroligt vackra naturen. För oss blev det lärorikt att ta det lugnt. Det positiva med att det inte finns så många aktiviteter efter skolan är att vi som familj verkligen fick vara tillsammans. Våra killar uppskattade lugnet på skolan, den stora härliga skolpoolen och det var här vi verkligen märkte utvecklingen hos dem. Att byta skola var inga problem och blev snarare en positiv utmaning för både oss föräldrar och våra killar. Sanuks fantastiska pedagoger var så drivna till att ge våra barn den allra bästa utbildningen. Varje dag gav de oss en sammanställning över vad som presterats under dagen och vad vi, som föräldrar, kunde hjälpa till med på hemmaplan. Ett utbyte som hela tiden gav oss bekräftelse på att vi gjort rätt val i att lämna kalla Sverige, inte bara för oss vuxnas skull utan för hela familjen. Vi kommer garanterat att göra om detta!