Vi har haft vår dotter på Sanuk svenska skolan i 2 långa perioder.
Första gången var vi på skolan på Koh Lanta 2016/2017, där vi många gånger semestrat tidigare och kände till ön väl, vilket kändes som en trygghet. Koh Lanta har ett brett utbud av härliga stränder shopping och aktiviteter mm som vi utnyttjade i massor. Vi stannade ca 6 månader, och tiden bara sprang iväg.

På sportlovet tog vi en tripp till Huay Yang där en vän har ett hus och vi förälskade oss direkt i byn, en härlig fiskeby med en milslång fantastiska strand. Detta ledde till att vi blev husägare i byn.

Vi har denna period 17/18 valt att stanna ca 5 månader och vi stortrivs även med skolan här. Både vi och dottern har fått minnen för livet och nya vänner både i Huay Yang och från Koh Lanta som vi har kontakt med ännu.

Det har fungerat superbra i skolan med alla fantastiska pedagoger, och det kändes bra att dottern har haft flera klasskompisar som stannat länge både på Koh Lanta och i Huay Yang.

Vi kommer garanterat tillbaka och har redan bokat skola en period under läsåret 18/19. Dessa resor och vistelser i Thailand och att ha dottern på Sanuk har gett oss minnen för livet som vi värdesätter högt.

Så tveka inte att följa er dröm, åk till Thailand och ha barnen på Sanuk!

Hälsningar familjen Östlind