Vårt äventyr/resa
Vi tre tog det här stora klivet, att åka till Koh Lanta och Hua Hin i totalt 9 månader läsåret 2013/2014. Jag, min man Peter och vår dotter Alice 12 år.

Vi gjorde en kombinerad resa. Skolan var det som styrde var vi var. I augusti började Alice skolan,  på Koh Lanta. I mitten av november öppnade skolan i Hua Hin. Vi lämnade Koh Lanta och åkte till Hua Hin och Alice var med från skolstart. I lite mer än fyra månader stannade vi där och Alice gick i skolan till den stängde i slutet av mars. Då åkte vi tillbaka till Koh Lanta och fortsatte där.

Det var kanon att prova båda ställena. Det lugna Koh Lanta med flera olika mysiga stränder, regnskog, mm. Till en stad, Hua Hin, med allt man behöver. Finns alltid något att göra.

Alice har trivts enormt bra i skolan, både på Koh Lanta och i Hua Hin.
Förutom allt skolarbete, har det varit en hel del thaiteman. Som t.ex. elefantridning, laga thaimat, fått lära sig hur man odlar ris, varit med om munkceremoni m.m. Sånt som man bär med sig länge i livet. Framför allt, alla nya vänner som Alice och vi har fått.

Skolan har haft helt underbara pedagoger och de har en stor del i att man inte vill åka hem. Vi har haft otroligt härliga nio månader i Thailand och i skolan. Ångrar inte att vi tog det här steget. Rekommenderar starkt att göra detta äventyr!
Lotta, Peter och Alice