Vi åkte till Koh Lanta i 10 veckor under vintern 2014/2015 för att få en paus från vardagen hemma och uppleva ett äventyr tillsammans. Alva 7 år gick i första klass och Oliver 5 år gick i förskolegrupp. Båda barnen trivdes fantastiskt bra och utvecklades enormt under tiden de gick på Sanuk.

Alva uppskattade arbetsron och att “få jobba”, att klassen var så liten, kompisarna och att få umgås med de större barnen på ett mer naturligt sätt än i skolan hemma.

Oliver var nöjd att få lära sig thai och engelska och allt det som de lärde sig på de utflykter som förskolegruppen var iväg på. Jag som mamma kände mig trygg med de engagerade pedagogerna som med stort hjärta tog hand om mina barn. Och att få kvittot från Olivers pedagoger på förskolan hemma om att han hade utvecklats från en ganska blyg och tillbakadragen kille innan vi åkte till en mer självsäker kille som tar mer plats och är trygg i det han kan kändes väldigt bra för mig. Jag är övertygad om att vi kommer att komma tillbaka vid fler tillfällen!

Anna, Alva & Oliver