Skip to content

Veckobrev 8 – Hua Hin

Veckobrev 8 – Hua Hin

Eftersom de elever som är hos oss länge har haft sportlov denna veckan har vi varit 17 barn och tre vuxna på skolan. Eleverna har fått extra mycket enskild hjälp med sina skolarbeten då vi inte varit så många så vi har hunnit långt med planeringarna. Därför har vi också passat på att ha lite extra fokus på RAR och arbetat med skolans värdegrund.

Eleverna fick demokratiskt rösta fram vilka aktiviteter de skulle ha på idrotten. Det blev till exempel yoga och katt och råtta.

På rasterna har det pågåtts många olika lekar över åldersgränserna och i olika gruppkonstellationer. Massage har vi haft alla tillsammans, avslappnande och skönt. Vi gjorde ett av samlingsrummen till mysrum/biosalong och såg filmen Happy Feet som bland annat handlar om att få vara den man är och att alla är lika mycket värda.

Storsamlingens pojtillverkning var uppskattad och några elever fortsatte poja på rasterna. Poja är något man gör framförallt ute på de thailändska öarna fast med eld. Vi gjorde pojor med snören och tennisbollar så vi kan lära oss olika konster och kanske i framtiden poja med eld. 🙂

 

Fredagens bildlektion sjöd av aktivitet! Eleverna tillverkade 3D-figurer av aluminiumfolie.

 

Ha en fin helg och väl mött på måndag.

Önskar personalen på Sanuk.