Skip to content

Veckobrev 7 – Hua Hin

Veckobrev 7 – Hua Hin

Så var ännu en vecka slut. Tiden går fort när man har kul.

Både i förskola och skolan har vi arbetat med diagram och tabeller inom matematiken. Vi har också arbetat med vikt och tillverkat en egen balansvåg. Många av de äldre barnen har även jobbat med bråk och procent.

I svenska har vi jobbat med att skriva saga. Vad utmärker en saga? Hur börjar man och avslutar en mening?

I torsdags tillverkade vi drillstavar, tack alla snälla föräldrar som hjälpte till. Resultatet blev fantastiskt och vi hade en härlig stund tillsammans, eller hur? Nu ska vi träna in ett program som kommer att visas under en storsamling när vi känner oss klara!

I fredags var det Alla hjärtans dag! Det uppmärksammade vi genom att ge varandra lite extra mycket komplimanger! Varje barn fick ett hjärta där kompisarna hade skrivit snälla saker om just den personen. Det värmer i hjärtat att få se vad de skriver om varandra!

Att tänka på nästa vecka:

  • Tisdag – heldagsutflykt till nationalparken Sam Roi Yod. Vi startar från skolan kl. 8.30 och beräknar att vara tillbaka kl. 15.15. Skolan tar med lunch till alla skolbarn. Barnen bör ha med sig vattenflaskor, frukt, keps, badkläder och gymnastikskor. Vi vill att barnen är insmorda med solskydd redan på morgonen då de kommer.
  • På torsdag är det storsamling och idrott som vanligt.

 

Maria, Maud, Suss och Malin