Skip to content

Veckobrev 51 – Koh Lanta

Veckobrev 51 – Koh Lanta

Nu är den sista veckan på terminen avslutad. Det har precis som vanligt varit full aktivitet. Eleverna i alla åldrar har jobbat för att få klart sina planeringar. Fokus på samlingarna har legat på att fixa och trixa det sista inför torsdagens julavslutning, det är mycket som måste klaffa! Men mellan allt sjungande och dansande har vi också hunnit med att ta farväl av både elever och pedagoger som nu gör sin sista vecka här på Sanuk (för den här gången). Vi har dessutom önskat pedagogen Niclas välkommen till oss – han kommer efter jul att jobba med åk 5-7.

Så kom då julavslutningskvällen – spänningen låg i luften, har vi tränat tillräckligt? Har alla koll? Och självklart – kvällen blev grym! Vilka barn och ungdomar vi har! Säcken knöts ihop från ifjol, de två konferenciererna från den kvällen skickade vidare stafettpinnen till nya förmågor. De guidade oss genom en kväll fylld av tillbakablickar, sånger, teater och musik. Det var en magisk känsla att tillsammans hela skolan gå i fackeltåg ner till stranden för att där avnjuta dans, fireshow och ett avslutande tal av vår rektor Nina. Vilken show eleverna bjöd på! Kvällen blev verkligen ett minne för livet!

Nu väntar två veckors härlig julledighet och måndag den 6 januari öppnar vi skolan igen kl 8.30 för nya äventyr, utmaningar, personliga utvecklingar men framför allt glädje, gemenskap och kunskap!

Så från oss alla till er alla – EN RIKTIGT GOD JUL!

Personalen på Sanuk