Skip to content

Veckobrev 51 – Huay Yang

Veckobrev 51 – Huay Yang

Storsamling
Barnen och eleverna har övat hela veckan på julshowen och på torsdagen var det äntligen dags! Vi sjöng julsånger och eleverna visade även upp en dans de tränat på en längre tid. Vi tackade även denna vecka av några elever. Några skulle hem till Sverige och några skulle resa vidare.

Förskolan
Vi har pysslat och klistrat, barnen har målat och vi har pratat mycket om att det är jul hemma i Sverige. Även denna vecka har vi dramatiserat sagor. Elever från skolan har varit på förskolan och berättat sagor för de yngre. Det var mycket uppskattat. Barnen gör soppor av vatten och därefter allt de kan hitta. Det kan tex. vara pappersbitar, stenar, grus pärlor med mera. Det är roligt att göra soppa, men inte lika roligt när vi måste plocka upp alla pappersbitar och pärlor som ligger på marken efter att vi hällt ut soppan..

Skolan
Eleverna har varit flitiga och arbetat på bra med sina planeringar. Vi har dessutom haft pyssel och pratat om traditioner kring jul. Eleverna fick olika julkluringar de knepat och knåpat på.

Ha en bra helg!

Lalla och Maja