Skip to content

Veckobrev 51 – Hua Hin

Veckobrev 51 – Hua Hin

Sista veckan för terminen. Så fort tiden har gått, men det är väl så när man har roligt. Hela veckan har det varit framdukat för julpyssel. Så mycket fint barnen har tillverkat som kommer pryda era hem i jul.

På idrotten lekte ”vi under hökens vingar kom” på thailändska. Då gällde det att kunna alla färger. De yngre eleverna hade sedan röris och de äldre dansade cowboydansen. Så kul att se hur det sedan spred sig till rasterna och hur de äldre lärde de yngre barnen dansen. Gemenskapen mellan alla barn över åldrarna är fantastisk att se!

På samlingarna den här veckan har vi lekt namnlekar, lekt ”familjen firar jul” och haft massage. Vi har tittat på Lilla aktuellt skola och de yngre har även tittat på film om våra jultraditioner och varför vi har dem.

Eleverna har arbetat klart med sina planeringar och det har varit många arbetsområden som har avslutats under veckan. De är grymt duktiga och ansvarsfulla!

 

Övrigt

Skolstart onsdagen den 11/1 kl. 8.30 – 10.00. Den här dagen är det bara upprop. När klockan är 10.00 åker alla ”gamla” elever hem och vi pedagoger har inskrivningssamtal med alla nya familjer.

 

Vi tackar för en fantastisk termin och ett gott samarbete.

God Jul och Gott Nytt År!

Pedagogerna på Sanuk