Skip to content

Veckobrev 51 – Hua Hin

Veckobrev 51 – Hua Hin

Morgonsamlingarna är väldigt internationella i Hua Hin. Vi räknar varje dag alla barn på fyra olika språk, svenska, engelska, thai och norska. Det är häftigt att se de små barnen räkna ända upp till 19.

Den här veckan har vi haft hjälp av Monika T. Hon har lyssnat när de yngre barnen har läst högt, haft läsförståelse i liten grupp, engelska enskilt med några elever samt hjälpt till där det behövts.

I tisdags var det en blåsig idrottslektion på piren. Vi värmde upp med leken ”ko och hage” och därefter spelade vi kägelfotboll. Vi har också fortsatt på färgtemat genom att leka färgsmyg på torsdagens idrott. På våra lektioner kommer det ofta en thailändsk pappa med sitt barn som gärna skulle vilja vara med.

I onsdags var Emmas och Emelies mamma och hennes syster här och lärde oss att skriva våra namn med de thailändska bokstäverna. Det var inte helt enkelt men väldigt kul. Tack så hemskt mycket för hjälpen!

På onsdag och torsdag eftermiddag dukade vi upp ett smörgåsbord med material för julpyssel. Barnen är otroligt kreativa och skapar med glädje. På torsdagen tände vi den sista lågan på vår adventsljusstake. Vi hade också veckans kompis och massage.

Den här veckan är det första gången som vi behöver skiljas från några elever. Vi avtackar två stycken förskolebarn, Svea och Tom.

Imorgon fredag ska vi ha julavslutning hemma hos Lovisa och Emil. Vi ska baka pepparkakshus och pepparkakor. Det ska bli supermysigt! TACK för att vi får komma och för att ni tog med pepparkaksdeg ändå från Sverige.

 

Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Tack för de härliga och roliga veckorna med era barn!

Malin, Suss och Monica