Skip to content

Veckobrev 50- Phuket

Veckobrev 50

Sankta Lucia, Sankta Lucia, vilken fin stämning det blev när eleverna sjöng för sina föräldrar på Luciadagens morgon. Efteråt fikade vi med lussekatter från Swedish Bakery. Klockan. 13.00 var det dags att åka och ”lussa” på nästa ställe vilket var just Swedish Bakery. Det satt väldigt mycket folk där och såg fram emot att få höra Luciasångerna. Våra fina elever  sjöng väldigt bra och alla var nöjda och glada.

Åk 1-5

Skolarbetet flyter på,  vi försöker jobba  flitigt in i det sista i alla ämnen för att sedan kunna njuta av jullovet. I bild har eleverna fått göra tomtar av trolldeg. Vi fortsätter också som vanligt att titta på julkalender varje dag.

Idrottslektionen handlade om dans denna vecka. Eleverna fick lära sig grundstegen i aerobics och finsk Jenkka. De elever som ville fick lära ut en dans för sina klasskamrater. En elev valde ut Ripaska eller Kosak dansen från Ryssland.

Åk 6-9

Eftersom det är begränsat med luciavaror i Thailand byggde vi våra egna luciakronor av papper och glitter. Det var precis lika fint som en äkta krona.

I hemkunskapen är det dags att baka och då är det tur att vi har Maria på Swedish bakery.

Massor av pepparkakor, vissa med glasyr. Vi är nöjda men förstår ni hur varmt det är i ett bageri utan fläkt och AC?

Nästa vecka

Julfest på skolan på onsdag den 20 december kl. 15.00-17.30. Välkomna!

På torsdag  hämtas eleverna i parken vid stranden kl. 14.00. På fredag är det jullov!

Kom ihåg

Tänk på att smörja in barnen med solkräm redan på morgonen.

Trevlig helg !

 Önskar personalen på Sanuk