Skip to content

Veckobrev 50 – Hua Hin

Veckobrev 50 – Hua Hin

Under veckan hälsade vi fyra nya barn välkomna till Sanuk. Två av dem gick även förra året. Alltid kul med nya barn till gruppen. Den här veckan har vi lärt oss färgerna på thai. På idrotten lekte vi ”under hökens vingar kom”. Barnen har även målat sin favoritfärg. Därefter tog vi reda på vilken veckodag de är födda på för att veta vilken som är deras färg.

På onsdagens morgonsamling hade vi ansiktsmassagen med penslar. Det var mycket uppskattat så barnen slappnade verkligen av. På storsamlingen med föräldrarna spelade vi färg- och sifferbingo. Barnen tävlade mot föräldrarna, resultatet kan ni säkert lista ut.

Barnen är duktiga på att ställa frågor till de två barnen som är veckans kompisar. Sen gäller det att komma ihåg så mycket som möjligt om sina kompisar för i slutet av veckan har vi tipsfrågor om de barnen. Den här veckan var det två stycken som hade alla rätt.

Skolbarnen har under veckan arbetat med sina planeringar. Alla har även haft  multiplikationstabell i läxa.

Luciadagen ägnades åt att julpyssla och förbereda oss inför kvällens stora uppträdande.

På kvällen åkte vi gemensamt till hotell Dusit för att lussa för svenskföreningen, föräldrarna och övrig publik. Barnen gjorde stor succe och var fantastiskt duktiga. Efter uppträdandet blev vi bjudna på julbuffé.

Trevlig Lucia!

Malin, Suss och Monica