Skip to content

Veckobrev 50 – Hua Hin

Veckobrev 50 – Hua Hin

Morgonsamling
Den här veckan har vi tagit emot tre nya barn. Ett bra tillskott när vi nu har tränat luciasånger inför vårt stora framträdande.

På massagen gjorde vi en ny massagesaga som handlade om djungeln. Många nya rörelser och den var ganska lång men rolig.

På storsamlingen med föräldrarna gjorde skolbarnen en ”intervju” med de asiatiska och de afrikanska elefanterna. Då fick vi reda på skillnader och likheter mellan de olika elefanterna.

Idrotten

Den här veckan har det som vanligt varit idrott på
stranden. Skolbarnen har haft konditionsträning med löpning och simning.

Veckans aktiviteter

Med tre nya barn i gruppen så blir det mycket lärakänna lekar. De små barnen har fortsatt att leka på djurtemat så även denna vecka har vi haft djurpark. Utomhus har det varit en del vattenlek med de nya rören som vi satt upp på grinden.

Vi har pratat om frukter och vad de heter på thai. Varje barn har ritat sin favoritfrukt.

Det har varit mycket luciaträning under veckan. På torsdagskvällen begav vi oss till hotell Dusit för att uppträda inför svenskföreningen och hotellets gäster. Barnen var fantastiskt
duktiga och gjorde stor succé. Kvällen avslutades med julbord på hotellet för både barn och vuxna.

Vi avslutade veckan med att åka hem till vår norska familj där det var stora pepparkaksbaket. Barnen fick baka pepparkakor, pepparkakshus och garnera med mängder av godis. Alla var inbjudna, små som stora och det serverades en supergod lunch med bland annat hemmagjorda vårrullar. Barnen njöt av dagen och vissa bakade mer än andra. Det var även lek och bad i poolen. Tack för inbjudan och en underbar dag!

Julavslutningen kommer att vara på torsdagen den 20/12 kl. 18.00 – 19.00 på skolan och  därefter är det jullov för alla. På grund av detta är det ingen storsamling på torsdag.

Glöm inte att kika in under Bilder > Hua Hin >Album 2012/2013 på alla härliga bilder från vår verksamhet.

Ha en bra helg!

Hälsningar Malin & Maud