Skip to content

Veckobrev 47 – Hua Hin

Veckobrev 47 –  Hua Hin

Äntligen är vi igång!

De första veckorna är vi en liten mysig grupp på elva barn. Det är fantastiskt att se gemenskapen som vi redan har fått. På rasterna organiserar barnen lekar där alla deltar.

Under veckan som gått har vi arbetat mycket med namnlekar och samarbetsövningar. På storsamlingen utmanade barnen föräldrarna i en samarbetslek, naturligtvis vann barnen. Under morgonsamlingen räknar vi alla barn på fem olika språk – svenska, norska, engelska, thai och estniska. Dessa representerar de olika nationaliteterna vi har på skolan. Oj vad vi lär oss mycket nytt hela tiden!

I onsdags startade vi med massage på ett enkelt sätt där alla barn deltog. Vi har även haft två idrottslektioner. Första lektionen lekte vi olika lekar. Den andra blev lite hårdare då vi körde ett cirkelpass. Det var roligt att se hur hårt alla kämpade!

Förskola

Denna vecka har det varit två barn som känner varandra sen tidigare år. Vilken lycka att se deras lek tillsammans, man har knappt velat störa. Vi har hunnit med mycket, som t.ex. pusslat, läst och spelat spel.

Skola

Det är full aktivitet på skolbarnen och alla har kommit igång med sina planeringar. Det läses, skrivs och räknas på alla nivåer. Några av de arbetsområden som det arbetas med i klassrummet är forntiden, klimat, vinterns tecken, kroppen, energi samt kemi i vår vardag. Arbetsron och arbetsmoralen är väldigt hög!

 

Soliga hälsningar

Personalen på Sanuk