Skip to content

Veckobrev 46 – Huay Yang

Veckobrev 46 – Huay Yang     

En härlig upplevelse att se mina fina flickor först vara lite avvaktande i mötet med hundarna på Dogs Rescue Center och sedan bli mer och mer kärleksfulla mot alla de fina hundarna som bara vill ha kärlek!

Morgonsamling Under veckan har vi haft flera övningar med massagesagor under samlingarna. Vi blir allt bättre och bättre och snart är vi, nästan, lika duktiga som  massöserna nere på stranden! På storsamlingen masserade vi varandra, både elever och föräldrar. Alla uppskattade massagen och gjorde ett jättebra jobb.

Självklart har vi också uppmärksammat vad som sker ute i världen och i Sverige. RAR är ju också en samling som är populär och vi har även lärt oss mer thai.

 Idrotten På tisdagen var det faktiskt lite mulet, vilket gjorde att vi orkade riktigt mycket. Vi tränade olika fotbollstekniker såsom att dribbla, passa, skjuta skott och att stå i mål. Dessutom hann vi med lite handbollsträning. Tyvärr var det lite för höga vågor så vi fick hoppa över badet i havet men vi har tillgång till dusch både ute och inne så det ordnar sig alltid.

6-9:an Klassen, the pink team, har arbetat intensivt med sina individuella uppgifter och har gjort upptäckten att de hinner så mycket mer här än hemma. Vilka duktiga elever vi har!! En flicka har gjort provräkning och skickat en inlämningsuppgift till läraren i Sverige.

Vi gör också vissa uppgifter gemensamt och denna vecka har det varit att berätta om besöket på Dogs Rescue Center och utöka ordförrådet i thai.

På lunchrasten i torsdags inbjöd vädret verkligen till bad och självklart passade eleverna då på att ta ett dopp!

På bilden djupstuderade vi en kokospalm och målade av den som inledning på våra studier om ett av Thailands viktigaste träd.

Under slutet av veckan har vi haft kärt besök av Patrik, en av ägarna och Monica, vår biträdande rektor. Det är alltid roligt att få visa upp våra fina elever och vår underbara skola.
En trevlig helg önska
Ulla

på Sanuk School i Huay Yang