Veckobrev 22 – Hua Hin

Den sista veckan för det här läsåret är slut. Den har bestått av många avsked, kramar och avtackningar vilket också har bjudit på många olika känslor hos både elever och pedagoger. Vi har fått många vänner för livet utspridda lite överallt i Sverige och i världen.

Vi har ju såklart hunnit med massa annat skoj också. I tisdags var vi på stranden och hade gympa i värmen. Vi hade bjudit med alla föräldrar att duellera i lag med 7 olika grenar. Svettigt värre blev det, men oj så skoj vi hade. Tack alla föräldrar som var med och deltog!

Annars har alla elever arbetat på med sina sista uppgifter och färdigställt dessa.

Torsdagens storsamling blev lite utöver det vanliga. Eleverna bjöd föräldrarna på en rafflande skolavslutning med skönsång och dans. Efteråt blev det gemensam gofika och tid till att säga hejdå till varandra ordentligt.

Vi önskar alla en trevlig sommar och skön ledighet. Sist men inte minst vill vi tacka för ett fantastiskt läsår.  Pop kan mai! Ses igen den 19 augusti!

Önskar personalen på Sanuk

Bilder från verksamheten hittar ni genom att gilla oss på Facebook/Svenska Skolan Thailand och på hemsidan https://svenskaskolanthailand.se/hua-hin-album-2018-20