Skip to content

Veckobrev 21 – Koh Lanta

Veckobrev 21 – Koh Lanta

Vi har haft en mysig sista skolvecka här på Koh Lanta. Morgonsamlingarna har sett annorlunda ut då alla elever har fått sina avslutningstal och thaiböcker i salan.  Alla elever har uppskattat att få lyssna på varandras tal. Vi har förberett inför skolavslutning, genom att sjunga, skriva dikter, städa och blåsa ballonger.  På onsdagen var vi på besök på Pra-Ae- skolan. Det var ett givande och intressant besök och det gav oss mycket att få en inblick i den thailändska skolvärlden.

Vi hade tänkt oss i skolavslutning i vår ballong- och blompyntade sala i strålande sol men 13 minuter innan avslutningen skulle börja öppnade sig himlen och regnet verkligen öste ner. Det blev till att tänka om och med hjälp av engagerade föräldrar och elever flyttade vi in avslutningen till Lomaa. Där bjöds på traditionella skolavslutningssånger och ett bejublat ”avslutningstal” av pedagogerna. Dagen avslutades med godisregn i poolen.

Vi tackar alla elever, föräldrar och pedagoger för ett fantastiskt år tillsammans! Många av oss åker nu hem till Sverige med nya erfarenheter, upplevelser och fina minnen från Koh Lanta.