Veckobrev 21 – Hua Hin

Nu har läsårets sista vecka tagit slut. Tänk vad tiden går fort. En elev sa en dag att tiden går så fort här i Thailand för vi är ju i framtiden, hela 5 timmar 🙂

Denna vecka har vi passat på att vara ute en del då det bara varit 30 grader istället för 40. Vi joggade 3 km på stranden när vi hade idrott och därefter körde vi styrka. Nästan alla orkade springa hela sträckan. På rasterna har det spelats fotboll och en del gymnastik har vi fått se. Några av tjejerna har gjort volter, gått ner i brygga, stått på händer och huvudet.

Eleverna har även spelat kort och andra spel på rasterna och degat med trolldeg. De yngsta eleverna har gjort ansiktsmasker, robotmasker har varit populärt. Kompisquizen har vi också haft och de sista eleverna har blivit intervjuade. Vi hade speciella priser för de som fick många rätt…idag ( fredag )

På sista storsamlingen så tackades alla av och det var känsloladdat på alla sätt och vis. Både lite ledsamt men också lyckokänslor. Vi lekte charade och åt glasstårta tillsammans med föräldrarna.

Vi avslutade sista dagen med filmtime, snacks och lite godis.

Åk 2-7

Alla har hunnit med sina planeringar och kan nöjda och glada åka hem till sina hemskolor. Vi hoppas eleverna känner stolthet över sig själva och tillit till sin egen förmåga. Att göra en egen planering som ska följas har verkligen varit en utmaning men utvecklande. Flera har tyckt att det varit perfekt att ha en egen planering och att de har kunnat arbeta med ett ämne tills de är klara. De har berättat att känslan av “Flow” infunnits så många gånger.

 

Mycket bra jobbat alla Sanukare!

 

Ha nu en riktigt underbar sommar och lycka till i Sverige och Norge! Några ser vi igen nästa år!

 

Önskar personalen på Sanuk.