Skip to content

Veckobrev 2 – Hua Hin

Veckobrev 2 – Hua Hin

Välkomna allihop till en ny termin här på Sanuk!

Vi började med ett gemensamt upprop och därefter fick barnen bekanta sig med varandra genom stafettlekar och sedan gick alla till sina respektive klassrum för närmare presentation.

Dagarna har genomsyrats av lära-känna-övningar och namnlekar så att alla snabbt kan känna sig trygga och välkomna både i den egna gruppen men även i hela skolan.

Förskola

Vad härligt det var att äntligen få komma igång med verksamheten igen. Och det kändes lagom med en tredagars uppstart.  Vi har varit en liten mysig grupp som har lärt känna varandra genom olika organiserade lekar och sånger. Barnen har också lärt sig hitta i lokalerna och var pennor, papper, spel och leksaker är placerade. Nu ser vi fram emot nästa vecka!

Förskoleklass

Vi har fått några nya kompisar och äntligen fått flytta ut i vårt egna lilla hus.

Vi har lekt ihop oss och haft kortare arbetspass med färger på thai, skrivit  en presentation om oss själva och lärt oss om Thailands flagga.

År 1-3

Vad spännande det är att börja en ny termin tillsammans. Vi har presenterat oss för varandra och tränat på varandras namn med hjälp av olika namnlekar. Vi har pratat om skolans värdegrund RAR, Respekt för andra, Ansvar för sina handlingar och Respekt för sig själv och vad det betyder för oss. Tänk vad kloka barnen är!

Vi har gjort individuella veckoplaneringar för vecka 2 och 3. Alla är igång med sina planeringar och har redan fått en hel del gjort.

Vi har också jobbat med att skriva brev. Dessa kommer vi att skicka iväg med posten.

År 4-9

Efter en kort dag med upprop, samarbets- och lära känna övningar, fick vi börja den första riktiga skoldagen med idrott och bad. Därefter satte vi igång med skolarbetet och planerade resten av veckan. Det är skojigt att få nya kompisar och även ha nya rutiner.

Nästa vecka

Idrott:

År F-3 har idrott på måndag

År 4-9 har idrott på tisdag – de som inte är iväg på thaitema

År F-3 har idrott på onsdag – de som inte är iväg på thaitema

År 4-9 har idrott på torsdag

De som har idrott kommer till skolan iklädd idrottskläder och har med sig vanliga kläder som ombyte. Glöm inte fylld vattenflaska, gymnastikskor, handduk/ sarong och badkläder.

Thaitema

Tempelbesök på tisdag för ( 4-5 ) och  ( 1-3 ) och några barn på förskolan. Förskolan meddelar vilka barn som ska med vid hämtning och lämning på måndag. Alla barn har på sig sina sanuktröjor och byxor eller kjol som täcker knäna. Har ni inte långa klädnader så går det bra att skicka med en sarong. Undvik orange färg då det är munkarnas färg.

Mangroweträsk på tisdag för de som gått länge på skolan, återvändare och några i F-klass tillsammans. F-klass meddelar vilka barn som ska med vid hämtning och lämning på måndag.Ta på er sköna kläder, sanuktröjor och bekväma skor.

Mangroweträsk på onsdag 4-9, för de som gått länge på skolan, återvändare  och några på förskolan med Lindabell. Ta på er sköna kläder, sanuktröjor och bekväma skor.

 

Tack för en fin första skolvecka!

 

Önskar personalen på Sanuk!