Skip to content

Veckobrev 13 – Huay Yang

 

Veckobrev 13 – Huay Yang

 

Den här veckan har varit både sorglig och annorlunda med många avsked av både elever, föräldrar, arbetskamrater och vänner på byn. Det är alldeles ofattbart att vi nu ska skiljas från varandra för detta läsår. Men vi hoppas på många återseenden!

Vädret har varit mycket varmt den här veckan men det går ändå an att vara ute ändå när skolan ligger så nära havet och vi kan njuta av de friska vindar som förs in mot stranden. Det har blivit många bad i det lugna fina havet! Det är roligt att fånga krabbor och stänka vatten på de stora eleverna. Alla tycker bara att det är skönt!  

Arbetena har mest bestått av att avsluta påbörjade jobb och att fylla på i Thailandsboken. Det känns ändå skönt att veta att flera av eleverna har några veckor efter skolan stängt, då arbetet kan fortsätta om det nu inte hinner bli klart.

Mycket engelska har det varit för de äldre, där jämförelser mellan brittisk engelska och amerikanska är ett spännande område.

Att i matten rotera figurer i ett koordinatsystem är inte så enkelt som det låter men det har gått mycket bra.

Studier om Först Världskriget är ett annat spännande arbetsområde.

Att få respons på gjorda arbeten och se att man nått målet, är en riktig källa till glädje och stolthet. Detta har flera varit med om denna vecka : )

Med dessa underbara upplevelser vill vi TACKA så mycket för detta läsår och önska alla VÄLKOMNA tillbaka till nästa och/eller nästa……

Glöm inte att kika in under Bilder > Huay Yang > Album 2012/2013 på alla härliga
bilder från vår verksamhet.

Ha det riktigt bra oavsett var ni befinner er!

Hälsningar Ulla och Katarina

Sanuk Huay Yang