Veckobrev 12 – Hua Hin

Tiden börjar lida mot sitt slut, nu återstår endast en vecka för Svenska Skolan Hua Hin. Men än återstår en massa roliga saker som vi skall ägna oss åt under veckan som kommer.

Denna vecka har de yngsta eleverna i skolan arbetat med sagor. De har läst sagor, pratat om vad en saga är och skrivit egna sagor.  De äldre barnen har varit få och har därför kunnat få extra mycket hjälp med sina egna planeringar. De har jobbat fantastiskt bra allihop.

På onsdagen genomförde vi vårt sista thaitema som var ett besök till Art Village. Detta är en plats där konstnärer ställer ut sina egna verk och där barnen gavs möjlighet att skapa egen konst. Vi avslutade dagen på en restaurang vid Soi 94.  Tack för en supertrevlig dag!

Att tänka på inför nästa vecka:

  • På torsdagens storsamling har vi de sista avtackningarna. Då tänkte vi avsluta med gemensam fika för både stora och små! Vi hoppas därför att alla kommer då detta blir vår avslutning för terminen.
  • Veckans idrottspass ligger på tisdag och fredag. Då önskar vi att barnen tar med både idrottskläder och badkläder. Glöm ej vattenflaska. På fredag avslutar vi med vattenkrig.

Trevlig helg!

Suss, Maria och Malin