Skip to content

Veckobrev 11 – Hua Hin

Veckobrev 11 – Hua Hin

Nu har återigen en vecka sprungit iväg, det känns som om det var måndag igår.

I tisdags var alla skolelever iväg till ”vår restaurang” för att lära sig laga thaimat. Vi delade in eleverna i tre grupper, en förrätts-, en huvudrätts- och en efterrättsgrupp. De som lagade förrätten fick lära sig att göra vårrullar, de som lagade huvudrätten gjorde chicken cashewnuts och efterrätten bestod av bananer kokta i vatten, sen lagda i en lag av socker och kokosmjölk. Sen bjöds alla att sitta ner. Mums, va gott!

På onsdagen var förskolan till Hua Hins Zoo. Där såg vi många djur bla apor, björnar, påfåglar, piggsvin och en stor leguan. Vi åt matsäck i parken och åkte sen skolskjutstaxin tillbaka till skolan.

Torsdagens storsamling var förlagd till konstgräsplanen. Där visade vi upp en dans som vi har tränat på under idrottslektionerna. När föräldrarna hade åkt fortsatte vi med idrott, vi spelade ”runda laget” och en startlek för förståelse av baseboll. Vi tackade av tre elever som reser till Koh Lanta och tre som reser hem till Sverige igen, ni kommer att saknas av oss.

Att tänka på nästa vecka:

Då elevantalet minskat kommer vi bara att använda hälften av lokalerna av vad vi hittills haft.

  • På tisdag och torsdag är det idrott som vanligt. Torsdagens idrott kommer att hållas i vattnet så ta med badkläder. Vi märker att det är många som glömmer att dricka så tänk på vattenflaska.
  • På torsdag är ni välkomna till storsamling som vanligt.

 

Trevlig helg! Suss, Maria och Malin