Skip to content

Veckobrev 10 – Hua Hin

Veckobrev 10 – Hua Hin

I måndags kändes det väldigt konstigt då en av pedagogerna, Maud flugit hem till Sverige. Detta innebär att Suss har hand om förskolebarnen och att Maria och Malin har huvudansvar för skoleleverna. Vi hjälps dock åt för att underlätta arbetsbördan.

Under storsamlingen i torsdags fick föräldrarna lyssna till en Norsk barnsång som våra norska elever har lärt oss, tack Maja och Kasper! Efter sången hade vi avtackning av tre elever som nu flyger hem till Sverige. Därefter fick föräldrarna vara med om en massagelektion, som leddes av Alicia och Felix. Kul att ni antog utmaningen!

I fredags fick vi lära oss att pyssla på thaisätt. Miss Nott (från Huay Yang) var här och lärde oss hur man kan få ihop saker av gammalt material som paketsnören, sugrör och mynt. Snacka om recycling!

Vi har även denna vecka fortsatt att träna fraser på thai.

Kommande vecka:
På torsdag kommer storsamlingen och idrottslektionen vara på konstgräsplanen på soi 94. Det är viktigt att alla har med sig vatten att dricka och ordentliga skor! Mao är alla föräldrar välkomna till fotbollsplanen för storsamlingen nu på torsdag. Efter lektionen kommer skolskjutsar att ta oss tillbaka till skolan.

Läxa:
Till tisdag vill vi att alla skolelever ser ”lilla aktuellt skola” som sänds fredagar i Sverige.

Detta för att vi skall ha en gemensam grund för vår diskussion på morgonsamlingen på tisdagar.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg! Suss, Malin och Maria