Skip to content

Veckobrev 1 – Koh Lanta

Veckobrev 1 – Koh Lanta

Vilken härlig första vårterminsvecka vi har haft!I måndags och tisdags hade vi pedagoger planeringsdagar och i onsdags fylldes äntligen salan av både nya och gamla elever. Det är nästan dubbelt så många elever nu som innan jullovet så vi är många som ska få plats i salan. Vi hälsade alla elever välkomna och sedan fick varje grupp göra en liten skapande övning tillsammans. Vi hann också vara en stund i klassrummen, där alla elever fick sina platser och sin låda, innan den första korta skolstartsdagen var slut. Torsdag och fredag har varit vanliga skoldagar och det är så roligt att se hur fina eleverna är mot varandra. Våra gamla elever tar hand om de nya och många nya vänskapsband knyts.

Nästa vecka har grupperna idrott följande dagar:

måndag: Mimmi, Henrik, Ann, Paulina, Lina A, Johanna, Malin och Sofia

tisdag: Caroline, Lotta, Lina W, Mats och Martina

onsdag: Malin och Sofia

torsdag: Caroline, Lotta, Lina W, Mats och Martina

fredag: Mimmi, Henrik, Ann, Paulina, Lina A, Johanna

Vi återkommer i nästa veckobrev med eventuella ändringar.

 Förskolan

Den här veckan har vi välkomnat många nya kompisar till Sanuk. Vi har fokuserat mycket på att leka gruppstärkande lekar och att lära känna varandra. Vi har också hunnit med stranden, poolen och skapande.

 Förskoleklass

Kul att träffa alla gamla och nya elever igen. Vi har lekt namnlekar och lärt känna varandra. Vi har jobbat med “matte om mig”. Hur lång är du? Hur många tänder har du? osv.

 Åk 1-3

Då vi har flera nya grupper har vi under veckan jobbat mycket med olika lära känna- och samarbetsövningar. Vi har också hunnit med att ta hoppbilder och ett dopp i skolpoolen.

 Åk 3-6

Vi har tagit hoppbilder, haft idrott och kommit igång med de egna planeringarna. På idrotten gjorde vi samarbetsövningen “Knuten”.

 Åk 6-9

Vi gick ut hårt den här terminen och började jobba efter planeringarna redan första riktiga skoldagen. Vi väntar dock på material och planeringar från hemskolorna i Sverige. De börjar inte förrän på måndag, så först då får vi det sista vi behöver. Trots att vi inte har riktigt allt har alla elever kommit igång bra med sina jobb.

Trevlig helg önskar personalen på Sanuk