Skip to content

Veckobrev v. 47 Kamala

Veckobrev v. 47 Kamala

 

Hej

Vi har nu gått två veckor efter lovet och det känns som att vi har kommit igång på riktigt igen. Vi har även hunnit med många roliga och lärorika moment den här veckan.

 

F-9

I måndags firades Loy Krathong här i Thailand. Det uppmärksammade vi i ett bildtema genom att med hjälp av Khun Pa bygga egna båtar av bananstam och blad. De utsmyckades bland annat med blommor och rökelse. På kvällen samlades några av eleverna nere vid tsunamiparken för att sjösätta sina skapelser och nu ser vi fram ett år av lycka. 

I tisdags hade vi besök ifrån svenska kyrkan här i Thailand. Det var en präst som kom och berättade lite om deras arbete och vilka skillnader det finns mellan jobbet här och det som präst i Sverige. Vi hann också sjunga lite psalmer. 

I torsdags var det storsamling där vi i blandade lag skulle samla kort och på eftermiddagen gick eleverna ner till stranden för att ha idrott.

Bilder från veckan hittar ni här.

 

Nästa vecka(V.47)

Idrott

På tisdag utgår idrotten eftersom vi har thaitema.

På torsdag har vi idrott på stranden. Ta med badkläder, vattenflaska, idrottsskor och sanuktröja. Vi kommer sluta nere på stranden 14.00 och barnen ska hämtas där. Karta dit finns här.

Thaitema

På tisdag ska vi jobba med batik i vårt thaitema. Vill men får man gärna ta med en vit t-shirt som man kan färga annars har vi vitt tyg här som vi arbetar med. 

Storsamling

Eleverna har skrivit om orter som de bor i eller där någon förälder kommer ifrån. De ska på torsdag redovisa sitt arbete och vi önskar då att så många av föräldrarna som möjligt kommer och är med på vårt vernissage. 

 

Trevlig helg önskar personalen på Sanuk!