Skip to content

Veckobrev v.46 Kamala

Veckobrev v. 46 Kamala

 

Hej

Oj vad mycket roligt vi har hunnit med. Thaiboxning, pojor och bild till exempel. 

 

F-9

I tisdags hade vi kombinerat thaitema och idrott på Kamala Muay Thai. Vi fick köra hårt i två timmar och lära oss några grunder i thaiboxning. Många av eleverna såg verkligen ut att gilla det. 

I onsdags hade vi bild gemensamt och då skapade vi lite tills på söndag. Tror att alla pappor har något att se fram emot. 

Och under torsdagen har vi hunnit med både storsamling och idrott. På storsamlingen vann eleverna 3-kampen även om vi blev mäkta imponerade av föräldrarnas äggkastningsskills. Man kan nästan tro att de har tjyvtränat. Grattis eleverna! Idrotten var lite Thailands-inspirerad öga-hand koordination med pojor, flowersticks och jonglering. Det är svårt i början men kul ändå.

Bilder från veckan hittar ni här.

 

Nästa vecka(V.46)

Idrott

På tisdag har vi idrott på skolan. Ta med vattenflaska, idrottsskor, ombyte och handduk.

På torsdag har vi idrott på stranden. Vi kommer köra lite olika boll-lekar. Vi kommer inte simma men det kan hända att vi blir lite blöta. Ta med vattenflaska, idrottsskor och sanuktröja. Vi kommer avsluta på stranden nere vid tsunamiparken. Om man inte vet vart det ligger finns karta här.

Thaitema

På måndag är det högtiden Loy Krathong här i Thailand. Det ska vi uppmärksamma med att skapa våra egna båtar i skolan. På kvällen 19.00 samlas sen de som vill vid Tsunamiparken för att gemensamt skicka ut våra skapelser på havet. Kommer nog vara fantastiskt att se alla ljus som guppar omkring. 

 

Trevlig helg önskar personalen på Sanuk!